De indeling van het huis

Het huis beslaat ongeveer 10 bij 10 meter. Naast het huis is ruime parkeergelegenheid en rondom het huis is een stuk eigen grond met rotsen, olijfbomen en een paar palmen.

U komt ons huis binnen in de hal met rechts 2 ruime 2 persoons slaapkamers, daartussen ligt een ruime badkamer voorzien van een wastafel, bad, douche en een extra toilet.

Achter in de hal is een badkamer/doucheruimte met wastafel en toilet. Links van de hal ligt het woongedeelte met een open haard en een leuk zitje met prachtig uitzicht!

In deze ruimte bevind zich ook een zeer compleet ingerichte open keuken met combi-magnetron, keramische kookplaat enz. (zie voorzieningen in en om het huis)

Als laatste komen we uit in de garage met daarin de wasmachine, diepvries, grote boiler, tuinstel, parasol, enz.

Voorzieningen in en om het huis

Airco en horren in de slaapkamers. Een compleet ingerichte open keuken met: Afzuigkap,- Bestek & Servies,- Broodrooster,- Combimagnetron,- Citruspers,-Broodbakmachine,- Keramische kookplaat,- Keukenmachine,- Koelkast,- Koffiezetter,- Kookgerei,- Mixer,- Oven,- Schoonmaakmiddelen,- Senseo (zelf pads meenemen), Waterkoker,- Etenswaar (aanvullen wat u gebruikt) enz.

Ruime woonkamer met open haard, 2 (slaap)banken,- radio,- tv,- dvd,- plafondventilator,- Computer/Laptop met momenteel gratis WiFi van de stad Argos ( handig om digitale foto's alvast op dvd te branden tijdens uw vakantie )

In 2014 hebben wij het hele huis, binnen én buiten, laten betegelen om uw én ons verblijf nog aangenamer te maken.

Delen