Wie zijn wij

 

       

                                                 
   
                              
Wij zijn Elly en Henk Wij hebben in 2005 een heerlijk huis laten bouwen in Griekenland en hebben het "To Kalokairi" genoemd naar de mooiste periode van het jaar, de zomer.

Wanneer we het zelf niet gebruiken, bieden we u de mogelijkheid om er in de Griekse sfeer van de rust en omgeving te genieten.

U vindt op onze locatie een huis dat voldoet aan alle behoeften, lekker in de zon te zitten en op de veranda onder het genot van een wijntje en hapje van het uitzicht te genieten. Oók is ons huis een prima startpunt voor het maken van uitstapjes.

Het huis ligt niet in een onbereikbare wildernis, maar ver genoeg van de grote stad af om tot uzelf te komen tussen de subtiele geluiden en geuren van het authentieke Griekenland.

 

Delen

De eerste indruk

Bij aankomst treft u een woning op een heuvelrug midden op een ruim perceel. Vanaf de veranda heeft u rondom vrij zicht.

Op ongeveer 2,5 km in oostelijke richting kunt u de zee zien liggen, precies goed om u van prachtige zonsopkomsten te voorzien.

De vrijstaande woning heeft een flinke tuin en is gelegen tussen olijf- en fruitboomgaarden. Door de ruime afstand met de omliggende buren heeft u echt gevoel om in alle privacy van het huis te kunnen genieten.

Naast de woning ligt een oprit die ruim genoeg is voor het parkeren van twee auto's naast elkaar.

Als u via de veranda het huis betreedt komt u in een gang met links een ruime woonkamer en een open keuken. Rechts bevinden zich twee 2-persoons slaapkamers en twee badkamers.

De veranda loopt om twee zijden van het huis, bruikbaar als terras met overkapping.

Geografische ligging

Griekshuis vindt u op de Pelopponesos. Tussen de dorpjes Mili en Kiveri ligt het huis van Griekshuis in de heuvels in de gemeente Kalamaki, op ongeveer 2,5 km van de kust.  Vanaf het huis ziet u de zee tussen Kalamaki en Nafplio.

Kalamaki